Високий Вал

Последнее обновление 11:53 четверг, 21 марта

Укр Рус

Леонид ЩУКИН

Громадський діяч

01.01.2018 20:22 Леонид ЩУКИН

З Різдвом!

 Дорогі друзі!

 Ось і наступив 2018 рік! Знаю, що майже кожен з вас зробив все можливе і навіть неможливе, щоб якомога краще та заможніше зустріти Новий Рік. Адже всі ми пам’ятаємо прислів’я: як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш! 

Але чи вдалося це зробити? Чи змогли ми зберегти хоча б той рівень достатку, з яким ми зустрічали рік попередній? Чи мали ми змогу виконати обов’язки Святого Миколая чи Діда Мороза перед своїми дітьми? Кожен відреагує по-своєму, але відповідь буде очевидною.

Кажуть, що дорослі – це діти, які виросли. Всі ми пам’ятаємо, як у дитинстві сиділи під ялинкою та писали побажання Діду Морозу, замовляли подарунки. Особисто я пригадую, як декілька годин сидів і робив власноруч маленькі подаруночки для своїх батьків і підписував їх від імені Діда Мороза. Так і наші діти сьогодні роблять те саме.

Але я хочу запитати вас. Хіба глибоко у душі ми, дорослі, не сподіваємося на диво, як то було колись у дитинстві? Чи не загадуємо ми у новорічні свята всього самого найкращого для себе, для наших сімей, для нашої держави? Так, загадуємо. Кожен рік за декілька секунд до початку нового року ми намагаємось загадати якомога більше для себе в наступному році.

Так ми зробили і цього року. І я впевнений, що незважаючи ні на які проблеми, ми продовжуємо вірити у диво, навіть тоді, коли здається, що більше нема ніякої надії. Але надія є завжди!

Дорогі друзі, співвітчизники, українці! Якби там не було, і що б ви не переживали, я хочу побажати вам здійснення ваших мрій. Може й не за вашим списком, але те, що ви загадали, хай неодмінно здійсниться! Бо я впевнений, що після тих проблем, негараздів та втрат минулого року всі ми на це заслуговуємо!

 

З Різдвом Хрестовим! Хай Господь береже вас і ваші сім’ї!

закрытьДобавить комментарий: